UNS PRESSUPOSTOS SENSE PROJECTE POLÍTIC

El  perquè del sentit del vot de Ciutadella Endavant

Una de les claus de tota proposta de govern són els pressupostos municipals, el que regirà les actuacions en el pròxim any i el que marca la línia de cap a on anem com a poble. Als pressupostos els acompanya una memòria d'alcaldia, allà on es descriu el projecte que es té per Ciutadella i on les prioritats per aquest poble agafen color.

Des de Ciutadella Endavant no hem pogut donar suport a uns pressupostos municipals que no tenen projecte per Ciutadella. Uns pressupostos que el PP l'any passat votava en contra i ara, n'ha de ser garant del seu compliment. Els tempos tampoc han estat adequats, és cert, però així i tot des de Ciutadella Endavant hem estat disposades a treballar per arribar a un acord.

"El que ahir va quedar per dir al ple de l'Ajuntament de Ciutadella és que les propostes del PP no hi són. Aquests pressupostos, amb una línia clarament continuista, són les propostes de l'anterior Equip de Govern passades per un sedàs tècnic. El programa polític del PP no està plasmat enlloc, no hi ha visió i no hi ha projecte." , declara Carla Gener portaveu de Ciutadella Endavant.

Per Ciutadella Endavant és molt important posar el focus en la Memòria d'Alcaldia: un document buit de contingut, que no ha fet més que criticar la tasca de l'anterior Equip de Govern, però sense deixar clar cap a on es dirigien les polítiques del nou equip. Un document, que ha deixat totalment de banda la igualtat, joventut i esports entre d'altres, i que ha estat incapaç a desenvolupar quina és la seva manera de fer fronts als problemes d'abastament d'aigua, per exemple.

Ens ha estat difícil decidir el sentit del vot, atesa la responsabilitat que enteníem que se'ns genera, però la realitat és que la gestió d'aquests pressupostos ha deixat molt a desitjar. Que no hi ha proposta política i que no es pot ser garant d'un projecte en el qual no es creu de cap de les maneres.

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.